Gruuv W Black SİYAH
Gruuv W Black SİYAH
Gruuv W Black SİYAH
Gruuv W Black SİYAH
Gruuv W Black SİYAH
Gruuv W Black SİYAH
Gruuv W Black SİYAH
Gruuv W Black SİYAH

ECCO 21823301001

Fiyat : 11.000,00 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 10.000,00 TL(KDV Dahil)

Gruuv W Black 

ECCO GRUUV spor ayakkabı, rahat bir yürüyüş deneyimi yaşatmak ve her adımınızı desteklemek için özel olarak tasarlanmıştır. Şimdi ayaklarınızı her türlü hava koşulunda korumak için dayanıklı GORE-TEX su geçirmezlik özelliğinde. ECCO GRUUV ile hareket halindeyken ihtiyaçlarınıza cevap verecek birinci sınıf, benzersiz bir ayakkabı tasarlamak istedik. Bu rahat yürüyüş ayakkabısının çarpıcı bir başka özelliği de her türlü zeminde ayağın zahmetsizce hareket edebilmesi için hareket eden ve esneyen yenilikçi çift yönlü esnek kauçuk tabanıdır. Gerektiğinde fazladan genişletme olanağı sağlayan çıkarılabilir dual-fit, rahat köpüklü iç tabanı vardır. Aktif yaşam tarzınıza şıklık ve kullanışlılık katan mükemmel bir giy-çık spor ayakkabı.

  • Topuk kısmında yansıtıcı şerit bulunan, bakımı kolay pürüzsüz ECCO deriden üretilmiştir.
  • GORE-TEX su geçirmez koruma
  • Akıllıca tasarlanmış dış halkalar ve elastik ayakkabı bağcıkları sayesinde hareket halindeyken ayarlanabilir
  • Nefes alabilen kumaşla kaplı çıkarılabilir dual-fit rahat köpük iç taban. Bu benzersiz işlev sayesinde genişliği isteğe göre ayarlanabilir
  • Anatomik kavrayış özellikli ECCO FLUIDFORM™ Teknolojisi ile sıçrama ve enerji dönüşüne yardımcı olan yumuşak, ultra hafif PHORENE™ orta taban
  • Dinamik çift yönlü esnek kauçuk taban ayağınızı kavramanın yanı sıra her açıda rahatlıkla kullanmanızı sağlar

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
1500 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo!
14 Gün İade Garantisi
Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde iade koşulları dahilinde iade edebilirsiniz.
Aynı Gün Hızlı Kargo
16:00’a kadar verilen siparişler aynı kargoya verilmektedir. Kargo teslim süresi teslim adresinize göre değişiklik gösterebilir. Resmi tatil günlerinde kargo firmalarınca teslimat yapılmamaktadır.